Slide Natuurfotografie - Ewald Hendriks Slide Natuurfotografie - Ewald Hendriks Slide Natuurfotografie - Ewald Hendriks

Natuur- en landschapsfotografie

Het landschap in beeld brengen precies zoals deze is, geeft mij veel voldoening. Dit kan zijn een zojuist opgeleverde tuin, die u als hovenier graag gefotografeerd wil hebben voor uw portfolio. Of bijvoorbeeld het fotograferen van een indrukwekkend natuurverschijnsel, voor in een tijdschrift. Met mijn oog voor detail weet ik de schoonheid van de natuur te vangen.

Ik help u graag persoonlijk verder

Fotograferen voor hoveniers en tijdschriften

Hoveniers weten mij te vinden omdat ik hun werk aantrekkelijk in beeld weet te brengen. Hierdoor zijn zij (online) zichtbaarder en krijgen ze meer aandacht. Met nieuwe klanten als resultaat!

Ook voor tijdschriften fotograaf ik. Ik sta bekend als een fotograaf die kwalitatief hoogwaardig werk levert en met wie je snel kunt schakelen.
Meer informatie over mijn aanbod en tarieven, vindt u hier.

Mijn werkwijze als landschapsfotograaf

Als landschapsfotograaf houd ik rekening met de vele aspecten die van invloed zijn op tuin- en landschapsfotografie. Keuzes hierin maak ik op basis van het (met mijn opdrachtgever besproken) gewenste eindresultaat. Ook als het project bezig is heb ik korte lijntjes met mijn opdrachtgever, om snel tot een resultaat te komen dat de verwachtingen overstijgt.

Als landschapsfotograaf zoek ik altijd naar de perfecte plek en het juiste moment

Verder kenmerkt mijn werkwijze zich door uitgebreid vooronderzoek. Welke plekken zijn het meest geschikt en vanuit welke standpunten komt het landschap het beste tot zijn recht? Vervolgens kijk ik naar het beste moment om te fotograferen. Het tijdstip en de weersomstandigheden zijn namelijk van essentieel belang. Met al deze informatie bepaal ik welke camera, lens en attributen het meest geschikt zijn.

Neem gerust contact met mij op

Natuurfotografie - Ewald Hendriks Silent Moments Fotografie

Landschap fotografie - Ewald Hendriks Silent Moments Fotografie

Natuurfotografie - Ewald Hendriks Silent Moments Fotografie