Hallo, wat leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn werk als fotograaf. Ik ben Ewald Hendriks, de bevlogen fotograaf achter Silent Moments. De naam zegt het al, ik vereeuwig momenten die stilte met zich meebrengen. Dit kan zijn bij een overlijden of voor Stichting Earlybirds. Maar ook door een indrukwekkende landschapsfoto of omdat u samen met vrienden bezig bent met een workshop fotografie waar u zich volledig op concentreert.

U wordt er even stil van… Dat is waar ik voldoening uit haal in mijn werk!

Ik woon in Gorssel (Gelderland), op een prachtige plek tussen de weilanden en met uitzicht op de IJssel. Als u op zoek bent naar een fotograaf die empatisch en goed benaderbaar is, dan maak ik graag kennis met u. Mijn fotografie opdrachten vinden meestal plaats in Gelderland of Overijssel. Maar verder rijden is ook geen probleem.

Als fotograaf weet ik mensen zowel voor als achter de camera op hun gemak te stellen, in een setting waarin zij zich op hun gemak voelen. Bij mij zul je dus nooit geforceerd hoeven te poseren. De meeste fotografie opdrachten beginnen met samen een kopje koffie drinken, om elkaar beter te leren kennen en om uitleg te geven over wat we precies gaan doen.

Ik breng je in beeld zoals je bent!

Als we dan beginnen met fotograferen zult u zien dat mijn fotografiestijl zich kenmerkt als natuurlijk stijlvol. Samen gaan we op zoek naar die authentieke emotie. Een lach, een traan of juist een ondeugende blik, ik breng je in beeld zoals je bent. Ongedwongen en ontspannen!

Wilt u graag meer weten om te kijken wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

Slide Slide